Політика безпеки інтернет-магазину

Адміністрація інтернет-магазину гарантує, що персональні дані, надані сайту будуть використані тільки належним чином.

Персональні дані та контактна інформація користувача сайту / клієнта («Користувач») не буде розголошена третім особи, за винятком випадків передбачених законодавством, або якщо Користувач дасть на це свою згоду (як зазначено далі).

Адміністрація інтернет-магазину зобов'язується не направляти небажані або незапитувані електронні листи (спам) Користувачам, за винятком важливих ділових або комунікаційних електронних листів, на які Користувач дав свій дозвіл. У випадку надання поздоровлень, інформації про діючі знижки.

Зареєстрований користувач може швидко і легко припинити отримання електронних листів від для цього достатньо просто натиснути активну фразу «Відмовитися від розсилки» в кінці одного з листів.

Конфіденційність

Адміністрація інтернет-магазину з повагою ставиться до особистої інформації усіх Користувачів нашого магазину. Будь-яка діяльність інтернет-магазину в мережі Інтернет здійснюється відповідно до чинного Європейського законодавства, а також до законодавства України. Справжні правила захисту персональних даних («Політика Безпеки») регулюють порядок розголошенню інформації, одержаної інтернет-магазином про Користувачів (як було зазначено раніше), що відвідують його. Адміністрація інтернет-магазину використовує зібрані персональні дані користувачів відповідно до Закону № 2297-VI «Про захист персональних даних».

Отримання та обробка персональних даних

Всі Користувачі можуть відвідувати інтернет-магазин, не розголошуючи при цьому будь-які персональні дані (під персональними даними розуміється будь-яка інформація, що має відношення до встановленої фізичної особи, зокрема, за допомогою звичайно використовуваних способів визначення або за допомогою однієї або декількох особливостей, властивих його / її особистості: фізичних, фізіологічних, психологічних, розумових, економічних, культурних чи соціальних, політичних). При цьому, ненадання Користувачем необхідної інформації, запитуваної у відповідних секціях введення інформації та в інших розділах сайту, може спричинити за собою неможливість надання інтернет-магазином Користувачам певних послуг і товарів. Якщо Користувач здійснює покупку за допомогою сайту або за телефоном, Користувач вступає в договірні відносини з адміністрацією інтернет-магазину. Користувач отримує запит на розголошення необхідних персональних даних в момент здійснення операції.

З метою виконання запитів користувачів, а також в інших цілях, зазначених нижче, інтернет-магазин може запитувати такі дані про Користувача: ім'я, прізвище, дату народження, стать, електронну та поштову адреси, номер телефону, номер мобільного телефону, вік та інші дані. Інтернет-магазин також реєструє дані про вдалу купівлю Користувача. У силу добровільної підписки на сайті або замовляючи товари в інтернет-магазині Користувач погоджується (дає свою згоду) на внесення його персональних даних в інформаційну систему, як вручну, так і автоматично, в повному обсязі і для цілей, зазначених нижче, відповідно до закону про захист персональних даних. Якщо Користувач не згоден на це, він має право не користуватися сайтом і не надавати адміністрації інтернет-магазину свої персональні дані.

Адміністрація інтернет-магазину має право використовувати розголошені дані протягом строку необхідного для виконання відповідної мети обробки персональних даних та обов'язкового архівування, згідно із застосовним законодавством, не завдаючи шкоди зобов'язанням інтернет-магазину, які виникають внаслідок спеціального регулювання. Надання дозволу на обробку персональних даних є добровільним, і Користувач має право відкликати такий дозвіл, направивши електронного листа на електронну адресу інтернет-магазину.

Права користувачів щодо обробки їх персональних даних закріплені в Акті про захист персональних даних і включають в себе, зокрема, право на оновлення або видалення персональних даних з інформаційної системи інтернет-магазину. А також право на отримання копії персональних даних, які є предметом обробки інтернет-магазином, а також право на звернення до органу з Захисту персональних даних України у разі підозри на неправомірне використання персональних даних.

Інші способи отримання інформації

Крім отримання даних через сайт, Користувачеві може бути запропоновано повідомити свої персональні дані в письмовому листуванні з адміністрацією інтернет-магазину, у телефонній бесіді з адміністрацією інтернет-магазину, в момент розміщення замовлення, розміщення запиту на надання послуги, в момент реєстрації придбаного товару для цілей гарантійного і пост гарантійного обслуговування, реєстрації участі в інтерактивному опитуванні або в якій-небудь бізнес пропозиції, в процесі обміну текстовими повідомленнями в режимі реального часу і так далі. У такому випадку Користувачеві окремо буде запропоновано дати згоду на обробку персональних даних адміністрацією інтернет-магазину, якщо такий дозвіл необхідно відповідно до законодавства.

Мета збору та обробки персональних даних

Адміністрація інтернет-магазину обробляє персональні дані в наступних цілях:

  • здійснення певних дій по виконанню операцій купівлі-продажу або виконання інших договорів між адміністрацією інтернет-магазину та Користувачем, включаючи контроль здійснення платежу і відвантаження замовлення Користувача;
  • надання відповідного сервісного обслуговування, включаючи обслуговування, що стосується діяльності інтернет-магазину, такі як гарантійне і постгарантійне обслуговування, запит думки користувачів про послуги і товари інтернет-магазину, надання можливості Користувачам отримати вигоду з спеціальних пропозицій і рекламних акцій, проведення опитувань про товар, виконання та обробка запитів користувачів з надання інформації про інтернет-магазин, його товарах і послугах, інформування Користувача про новинки інтернет-магазину, вдосконалення товарів і послуг магазину і проведення лотерей, конкурсів та інших рекламний акцій.

Використання та розголошення інформації третім особам

Адміністрація інтернет-магазину використовує отриману інформацію виключно в особистий цілях, зазначених вище. Співробітники інтернет-магазину зобов'язуються поважати конфіденційність інформації, наданої Користувачами згідно чинного законодавства. Персональні дані можуть бути розголошені третім особам у випадках, якщо адміністрація інтернет-магазину обгрунтовано порахує це необхідним. А також з метою попередження шахрайства, виконання зобов'язань, забезпечення захисту прав інтернет-магазину, або у випадках корпоративних змін, таких як злиття, поглинання, продаж або купівля активів підприємства і так далі.

Автоматично записувана інформація (не персональні дані)

При вході на сайт (в якості зареєстрованого користувача), деяка не персональна інформація (тип браузера, кількість відвідувань, середня тривалість відвідування, відвідані сторінки) записується автоматично. Ця інформація використовується в якості відповідної реакції з метою удосконалення запиту, вмісту та функціональності сайту. Така інформація може бути в подальшому використана адміністрацією інтернет-магазину або передана третім особам, за винятком випадків, коли Користувач направляє запит про припинення такого використання на електронну адресу магазину.

Безпека

Адміністрація інтернет-магазину має намір захищати і керувати персональними даними всіх користувачів своїх сайтів у відповідності із законодавством України Закону про захист персональних даних. Адміністрація інтернет-магазину зробила всі необхідні технічні, організаційні та персональні заходи згідно Українським законам, включаючи Акт про захист персональних даних, щодо обробки даних з метою забезпечення безпеки та захисту отриманих персональних даних користувачів від випадкового неправомірного знищення або випадкової втрати, неналежного звернення, несанкціонованого розголошення чи доступу, а також від інших неправомірних форм використання.

Неповнолітні

Адміністрація інтернет-магазину настійно рекомендує всім батькам і опікунам навчити своїх дітей безпечно і відповідально поводитися з персональними даними в Інтернеті. Особи молодші 18 років не повинні розголошувати свої персональні дані на сайті без дозволу їхніх батьків та опікунів. Адміністрація інтернет-магазину ніколи не буде навмисно запитувати персональні дані у осіб молодше 18 років, або використовувати їх будь-яким чином, адміністрація інтернет-магазину констатує, що Користувачам його сайту 18 років і більше.

Посилання на інші сайти

Це положення про Конфіденційність застосовано до головної сторінки. Деякі сторінки на цих сайтах можуть містити посилання на інші організації в рамках структури інтернет-магазину або поза неї. Коли Користувачі залишають сайт, їм рекомендується перейти за посиланням і прочитати правила захисту персональних даних для кожного сайту, який збирає персональні дані.

Адміністрація інтернет-магазину не контролює інформацію, що міститься на цих сайтах, а також правила захисту персональних даних застосовних на цих сайтах, і не несе відповідальність за який-небудь вміст, товари або послуги, які вони пропонують. Користування такими сайтами, на які робляться посилання, здійснюється відповідно до умов і угодами застосованими до таких сайтів.

Право на отримання інформації, новинних розсилок, рекламних повідомлень та їх анулювання

Адміністрація інтернет-магазину позитивно ставиться до запитів користувачів з отримання інформації щодо політики конфіденційності інтернет-магазину, що відправляються на електронну адресу магазину. Користувачі, які не бажають отримувати рекламні повідомлення (або новинні розсилки) можуть скасувати їх підписку, направивши відповідний запит на дану електронну адресу.

Повідомлення про зміни

Користувачів будуть інформувати про будь-які зміни і доповнення, що вносяться до цього Положення про Конфіденційність. В силу використання сайту або замовлення товарів на сайті, слідуючи повідомленню про внесення змін до Політики Безпеки, Користувач погоджується із змінами, що містяться у зміненій версії в повному обсязі.